VINDUESPUDS

ALT BLIVER FLOTTERE MED RENE VINDUER

ERHVERVS

VINDUESPUDS


Vi udfører alle former for erhvervspudsning, typisk butikker, kontorer, børneinstitutioner osv. Der er ikke noget vi ikke kan klare indenfor alm. vinduespolering.

Vi sætter en ære i at arbejdet er udført rigtigt, og vil altid sørge for at der ingen løbere er, samt at rydde op efter os selv, når vi forlader stedet.

Skal vi pudse jeres vinduer i åbningstiden, sker det så lydløst og diskret som overhovedet muligt. Send os venligst jeres oplysninger herunder firmanavn, antallet af vinduer, type, etage, og eventuelt hvor tit I kunne tænke jer at få pudset vinduer. Vi foreslår mindst en gang i kvartalet, men det er op til jer. Så udarbejder vi et gratis tilbud med det samme.


Vi glæder os til at høre fra jer!
PRIVAT

VINDUESPUDS


Kan du lide at have rene vinduer?

Så lad os gøre det for dig!


Kontakt os enten på telefon, email eller via vores kontaktformular, som kan ses under fanen kontakt, og lad os lave en aftale om, at vi pudser dine vinduer eksempelvis en gang om måneden. Så slipper du for besværet, og samtidig vil du altid kunne glæde dig over altid rene vinduer. Du vil blive forsynet med en lille kalender som viser dig hvornår og hvem der kommer og pudser vinduer. Vi benytter bla. MobilePay som betalingsmetode, der gør det lettere for dig og for os, et swipe med fingeren og betalingen er klaret.Vi glæder os til at høre fra dig!

info@renlogik.dk

+45 2983 3030

+45 2983 2020

Kontakt os på vores mail, telefon eller via vores kontaktformular under fanen KONTAKT. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi gør det let for dig. Bliv faktureret via

MobilePay.

Det kræver blot et swipe med fingeren, og din regning er betalt.

Pudser - Daniel Paulsen