RENGØRING

LÆN DIG TILBAGE

OG NYD DE RENE

OMGIVELSER

ERHVERVS

RENGØRING


Der er ikke noget mere nedbrydende for arbejdsmoralen, end beskidte omgivelser. Så ved et rengøringsabonnement hos os, vil I være sikret rene lokaler hver dag. Vi er altid stabile og altid til, at komme i kontakt med, hvis behovet er der. Vi kan skræddersy en rengøringsplan som passer jeres behov, og I kommer derfor ikke til, at betale for unødvendigheder.


SERVICES


Udover selve rengøringen, er det også muligt at få os til at sørge for diverse tilbehør som sæbe, håndklader, toilet papir mv. Bl.a tilbyder vi også vinylgulvopskuring samt behandling. Og er jeres lokaler særlig beksidte ved start tilbyder vi også en komplet hovedrengøring for, at bringe det hele på til vores standard. Vi sørger altid for, at kvaliteten er iorden ved bl.a at udføre kvalitets kontroller, samt en eventuelt kontaktbog mellem rengøringsassistent og kunde.

___________________________________________________________________________________________________

info@renlogik.dk

+45 2983 3030

+45 2983 2020

Kontakt os på vores mail, telefon eller via vores kontaktformular under fanen KONTAKT. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kemi


Rengøring er som udgangspunkt et hårdt stykke arbejde. Men det kan gøres lettere og mere effektivt. Igennem vores efterhånden mange års erfaring, har vi forstået kemien bag rengøring. Ved at bruge de rigtige produkter, til de rigtige opgaver, gør vi det ikke alene lidt lettere for os selv, men vi ender også med et langt bedre resultat. Det gør at vi istedet kan bruge tiden på andre opgaver eller en kop kaffe med kunden :-)


- Der skal bare knofedt til! - Og det er også rigtigt i nogle tilfælde. Men ved at bruge det rigtige produkt til den rigtige opgave, kan man lade kemien arbejde for sig. Det giver et ligeså flot resultat på en kortere tid.


Som udgangspunkt prøver vi altid at holde os til svanemærkede og grønne produkter. Der kan dog være tilfælde hvor stærkere midler skal tages i brug.

Vekselvask


Vi benytter os af, at bruge det vi kalder vekselvask. Bruger man altid den samme sæbe, vil der hurtigt lægge sig et beskidt sæbelag, på toppen af gulvet. Vi bruger derfor en type grundrens, der fjerner sæbelaget, så gulvet igen fremstår rent og pænt.


Denne metode kan bruges på stort set alle slags gulve, og vil tydeligt bemærkes i form af et renere gulvmiljø.


Dette vil også være med til at skåne gulvbelægningen, og får derfor gulvet til at holde bedre og længere.